28 Ocak 2019

Mantraların Gizemi - Atölye

Günümüz toplumlarında çoktandır ve hızla yayılan yoga öğretisinde, mantralar hayli saklı ve sınırlı kalan, niş bir uygulamadır.
Mantra konusunu biraz daha açmak ve tanıtmak amacıyla, hem teorik hem uygulamalı gerçekleşecek olan bu atölyede, Uma kendi deneyim ve bilgileri doğrultusunda, derinlemesine ve geniş bir pencereden konuyu işlerken, katılımcının dilerse kendi yoga çalışmalarına eklemesi için mantra kullanımını pratik yönleriyle de ele alacak.


MANTRA
Sihirli sözcükler olarak anılır. Temelde Sanskritçe kökenlidir, sıklıkla basit melodiler ve ritimlerle kullanılır. Yogada, zihni daha derinlere ve bilinci üst seviyeye taşımakta başvurulan temel uygulamalardan biri olan mantralar, şifa için ya da asanalarla kullanılageldiği gibi, meditasyondan ayrı ele alınamayacak temel ve önemli bir konsantrasyon tekniği olarak düşünce dalgalarını durdurma yöntemleri arasında çok tercih edilir.  Pek çok farklı alanda yararlanılan mantraların bir özelliği de, zihni korumak ve bedenimiz gibi zinde tutmaktır.


Mantra, her zihnin kendi özgürleşme yolunda özel bir anahtardır.

---

YER : YogaŞala - Nişantaşı Başvuru için tıkla.

TARİH : 24 Şubat, 2019

SAAT : 15.30-18.30

ÜCRET : 250 TL   (20 TL erken ödeme indirimi için son gün 28 Ocak 2019’dur.)

  • Her seviyeye açıktır.

  • Etkinliğin 2 saat öncesinden itibaren yemek kesilmelidir.

  • Aktivite lisanı Türkçe’dir.

  • Atölyenin yapılabilmesi için 10 Şubat 2019 tarihine kadar minimum 10 kayıt gerekmektedir. Yeterli kayıt olmaması durumunda atölye iptal edilerek ücret iadesi yapılacaktır.

  • Atölye için sadece nakit ödeme alınabilmektedir. İptallerde ücret iadesi mümkün değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder